Aerocrioterapia


Metoda ce consta in racirea simultana a intregii suprafete a corpului uman, in mediu gazos, la o temperatura foarte scazuta (-120º pana la -180ºC) timp de 3 minute. Aceasta terapie este destinata corectarii tulburarilor functionale si astfel, prelungirii vietii.

Cum se desfasoara o procedura?

  • Procedura de aerocrioterapie se efectueaza in CRIOSAUNA (cabina individuala deschisa in care este expus frigului doar corpul, de la gat in jos). Clientul intra in criosauna purtand doar lenjerie intima si botosei din lana. In criosauna temperatura este obtinuta cu ajutorul azotului lichid vaporizat si variaza intre -110°C si -180°C. Dupa terminarea acesteia liftul coboara automat iar clientul este invitat sa iasa din criosauna. Imediat, clientul se poate imbraca si parasi incaperea.
  • Reducerea temperaturii corpului in criosauna de la -100°C la temperatura dorita (maxim -180°C) se produce in mai putin de 30 de secunde. Temperatura pielii scade rapid la 0-12°C si apoi, dupa iesirea din cabina, prin intensificarea circulatiei periferice, ajunge la 35°C (temperatura normala a pielii este de 32,5°C). Intrucat procedura este foarte scurta (1-3 minute) se raceste doar stratul superficial al pielii, in timp ce temperatura organelor interne ramane neschimbata.

OFERTA NOASTRĂ

Slabire generală / Criosaună

E periculoasa o astfel de procedura?

1

Gaz natural netoxic

Azotul pe care il folosim pentru a raci criosauna este un gaz natural netoxic, este acelasi azot care formeaza aerul pe care îl respiram (78%).
2

Clientul respira aerul din camera

In criosauna clientul respira aerul în camera. Problemele apar numai daca un client intra în criosauna cu piele sau imbracaminte umeda
3

Clientul poate parasi in orice moment criosauna

Clientul poate parasi in orice moment criosauna in caz de urgenta sau inconfort, usa avand un sistem de inchidere cu magneti.

Abonamente