Jacuzzi

Uită de stresul zilnic, relaxeaza-ți mușchii și scapă de oboseală.

Sundance SPA

Toate jeturile sunt create pentru a oferi cea mai completa gama de masaj: de la cel de relaxare, linistitor – la cel mai puternic, revigorant.

Masajul oscilant simuleaza adevaratul stil de masaj profesional occidental, suedez, oriental, si multe altele.

Terapie cu bule

  • Cromoterapia, culorile de la cascada si ledul din apa creaza o anumita stare, buna dispozitie, energie, liniste, in functie de culoarea aleasa, iar aromoterapia completeaza aceasta atmosfera eliminand mirosuri placute.
  • Jeturile de apa de la Sundance sunt proiectate astfel incat sa va ofere cea mai completa gama de hidromasaje, de la cel mai profund relaxant pana la cel mai puternic revigorant. Sistemul de jeturi este actionat de pompe eficiente, fiind, de asemenea, echipat cu injectoare de aer al caror debit poate fi reglat in functie de tipul de masaj dorit. Jeturile de apa Sundance – turbionare, vibrante, fluide sau penetrante – lucreaza eficient pentru a pune in practica aproape toate tehnicile hidroterapiei.
  • Descoperiti, zilnic, o noua dimensiune a hidromasajului. Jeturi cu actiune in punctele de acupresura, stimuleaza punctele de acupresura Jeturi de tip vartej (Whirlpool Jets). Masaj profund al tuturor muschilor corpului: jeturi de apa cu actiune terapeutica intr-o gama diversificata: miscare turbionara, rotativa sau stationara, jeturi de apa pentru relaxare , masaj usor, mangaietor cu bule de apa aflate in continua miscare .

Pentru că meritați în fiecare zi câteva ore de relaxare într-un jacuzzi de calitate !

OFERTA NOASTRĂ