Epilare Definitivă

EXILITE este un aparat ce folosește impulsuri intense de lumină pulsată în scopul obținerii celor mai bune rezultate.
Tehnologia POSTLIGHTTM susține pacientul pentru o recuperare rapidă și confortabilă. Acest aparat poate fi folosit pentru mai multe tratamente ale pielii.

Datorită celor 5 filtre de lungimi de undă diferite, Exilite poate acoperi o gama largă de afectiuni estetice, cum ar fi: leziunile pigmentare solare și de bătrânețe, fotorejuvenare, dar poate fi folosit deasemenea și pentru epilarea definitivă (pentru pielea de tip I-V).
Reducerea eficientă a petelor roșii, îmbunătățirea regenerării pielii dar și stimularea producerii de colagen din țesut, sunt tehnici și metode demonstrate științific pentru eficiența lor.

EFECTE VIZIBILE DUPĂ PRIMELE SEDINȚE


11 MOTIVE SA ALEGI EXILITE

 • Puterea mare de pana la 40J/cm2, ajuta la proceduri aplicate pe pielea alba tip 1 si 2, piele care nu contine multa melanina si care are nevoie de aplicarea unor puteri mai mari.
 • Versatilitate mare , datorita numarului mare de proceduri effectuate cu un singur aplicator.
 • Calibrarea aparatului: inainte de folosire aparatul se calibreaza pentru a se compensa pierderea puterii lampii cu puterea data de catre generatorul aparatului.
 • Numarul mare de impulsuri garantate: 200.000 mii, reduce costul unui impuls.
 • Rata de repetitie de pana la 3 Hz (pana la 3 impulsuri/secunda). Este de ajutor pentru zone intinse ale corpului (ex: picioare lungi), zone unde nu este indicat sa avem timpi morti si este nevoie de o rapiditate mai mare in procedura.
 • Racire termoelectrica a safirului luminos.
 • Impartirea unui puls pana la 5 microimpulsuri, pentru fototipuri inchise.
 • Operare cu un singur aplicator. Pe langa racirea lampii cu apa, aplicatorul are incorporat o racire suplimentara a safirului luminos, ceea ce provoaca un efect analgezic asupra pielii, rezultand astfel un tratament mult mai confortabil.
 • 5 +1 Filtre, pentru lungimi diferite de unda: 480, 530, 560, 640, 690 nm, si filtrul suplimentar de calibrare.
 • Claritatea safirului luminos si distribuirea uniforma a luminii pe toata suprafata safirului are ca efect distrugerea radacinii firelor de par si desprinderea acestora din tesut.
 • Suprafata de actiune a safirului este de peste 4 cm patrati

ESTE DUREROS TRATAMENTUL CU EXILITE ?

Tratamentul nu are voie sa fie dureros si nu este dureros.

Aparatul de ultima generatie este prevazut cu doua sisteme de racire:
unul cu apa pentru racirea lampii aparatului iar
cel de-al doilea sistem este un sistem complex de racire in safirul luminos, pentru a diminua durerea resimtita de catre pacient.

Veti simti niste intepaturi fine la fiecare impuls.
Pentru pacientii mai sensibili se va ajusta intensitatea aparatului chiar in timpul tratamentului pentru ca acesta sa fie confortabil pentru persoana in cauza.

Functie PostLight


Cu ajutorul functiei PostLight, Exilite amplifica efectul de regenerare, folosind principiul efectului non-termic al tehnologiei luminoase modulate LED .

Aceasta metoda dovedita stiintific reduce substantial eritemul, imbunatateste regenerarea pielii si stimuleaza productia de colagen in tesut.

OFERTA NOASTRĂ
Fă o programare